divendres, 7 de febrer del 2014

Xerrada i excursió per la serralada de Marina


Com ja us comentava a l’entrada anterior, aquest mes de febrer col·laboraré en dos events excursionistes. El primer, el dia 20 (dijous) a les 20 h, aquest consistirà en una xerrada sobre el treball de camp de tres mapes de l’Editorial Piolet: Muntanyes d’Ordal, Serralada de Marina i De l’Ametlla de Mar a l’Ampolla. Mitjançant un recorregut amb imatges us mostraré quina ha estat la meva participació en aquets tres documents. Però, si voleu venir a on heu d’anar? Al CMH (Club Muntanyenc Hospitalet) situat al c. Reforma núm. 5 baixos. 93 338 61 25, e-mail: cmhospit@cmhospitalet.org This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , www.cmhospitalet.org. Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb ells o amb mi, via comentaris al blog.
Però l’objectiu d’aquesta entrada és fer-vos un petit resum de la sortida preparada pel diumenge 23. El recorregut coincidirà amb la ruta 4 del mapa de la Serralada de Marina, us comento les característiques tècniques:


-          Distància: 13 km aproximadament

-          Dificultat: mitjana

-          Temps aproximat: 3h i 30 minuts (sense parades)

-          Hora sortida i transport anada: a les 8,30 h a la parada de Rodalies de L’Hospitalet de Llobregat. Aquí agafarem la línia R4 i baixarem a la parada de Montcada i Reixac- Manresa.

-          Hora tornada i transport tornada: Bus B-29 que surt de Tiana a les 13,35 h o a les 14,10 h. Arribem a Montgat i agafem el tren.

Que veurem al itinerari: el riu Besòs, la font del Tort, dels Avellaners, dels Caçadors i de l’Albà, el poblat ibèric de les Maleses, l’ermita de Sant Pere de Reixac, vistes litorals, el contrast entre la part ombrívola i la solana, l’observatori astronòmic de Tiana... Com ja us comentava a l’anterior entrada, les dues activitats són gratuïtes.

Us esperem!

1 comentari:

  1. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

    And making money with it is as easy as 1..2..3!

    Here's how it works...

    STEP 1. Choose which affiliate products the system will advertise
    STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (this ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the system explode your list and sell your affiliate products all by itself!

    Are you ready to make money automatically??

    Click here to make money with the system

    ResponElimina